Taca | Clàusula accions comercials i publicitaries
21872
page-template-default,page,page-id-21872,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

De conformitat amb l’article 5.5 de la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de dades, li informem que les seves dades han estat obtinguts d’una font d’accés públic, havent-se contrastat amb la llista Robinson, i passant a formar part d’un fitxer automatitzat titularitat de CONSTRUCCIONS TACA 2014 SL i seran tractats, únicament, per a finalitats de publicitat, promocions i màrqueting que poguessin ser del seu interès.

A tot moment, podrà  exercitar els seus drets:

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat dels mateixos. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a CONSTRUCCIONS TACA 2014 SL amb C.I.F. nº B-66.775.081. Adreça Postal: Font de Canaleta, 25, 08207, Sabadell , també pot enviar un email a: info@taca.cat

En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: info@taca.cat indicant BAIXA en l’assumpte.

D’acord amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Vè. podrà oposar-se a qualsevol moment al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals notificant-nos-ho per escrit dirigit a:CONSTRUCCIONS TACA 2014 SL amb C.I.F. nº B-66.775.081. Adreça Postal: Font de Canaleta, 25, 08207, Sabadell , també pot enviar un email a: info@taca.cat indicant BAIXA en l’assumpte.